KURSİYERLERLE TANIŞMA TOPLANTISI YAPTIK…
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1756 Okunma

Genel Başkan Galip YILDIRIM, Genel Sekreter Mecit ERDOĞAN, Genel Mali Sekreter İ.Ethem ARIOĞLU, Ankara İl Temsilcimiz Recep KÖLEOĞLU ile eğitime katılan 118 arkadaştan tamamına yakınının katıldığı yemeğimizde, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip YILDIRIM yaptığı konuşmada; sendikamızın misyonu, vizyonu, hedefi, çalışmaları ve geldiği noktayı değerlendirdi.

<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />hspace=0 

Başkanımız konuşmasının devamında, bakanlığımızın 17 bin çalışanını aynı gördüklerini, bütün çalışmalarını tüm herkesi kapsayacak şekilde yürüttüklerini, hizmet kolumuz çalışanlarının sorunlarının çözümü konusunda çok gayret gösterdiklerini, bunlarında sonuçlarını birer birer almaya başladıklarını, bunun en bariz örneğinin yılan hikayesine dönen EK ÖDEME olduğunu ifade etti. Ek ödemenin tamamen Memur-Sen ailesinin çalışanlara kazandıkları bir imkan olduğunu, diğer sendikaların bunda hiçbir emeğinin olmadığını ifade ederek bundan sonra yapmayı planladığımız çalışmalarımızı anlattı.

hspace=0 

Daha sonra yemeğe katılan kursiyer arkadaşlarımızın sorduğu soruları yanıtlayan YILDIRIM konuşmasının sonunda bir sonraki gün sınava girecek arkadaşlara, değişik yerlerden gelen dedikodulara kulak asmadan sınavlarına iyi hazırlanmaları ve başarılı olmaları konusunda tavsiye ve temennilerde bulundular.

 

Kursiyer arkadaşlarda sendikamıza, arkadaşlarımızı bir araya getiren yemek nedeniyle teşekkürlerini ifade ederek tekrar görüşme dileğiyle ayrıldılar.

 

Bizde Kültür Memur-Sen olarak kendilerine başarı, sağlık ve afiyet dolu günler diliyoruz…

HABER 7 SON DAKİKA