MEMUR-SEN, GENİŞLETİLMİŞ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI YAPILDI
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1490 Okunma
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı'na, Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ve bağlı sendikaların genel başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 <ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

 *      2009 yılı toplu görüşme sürecinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu; ''Bütün hazırlıklarımıza ve iyi niyetimize rağmen bu seneki Toplu Görüşmeler bilindiği gibi mutabakatsızlıkla sonuçlanmıştır. Hükümet kriz bahanesiyle önümüze 2.5+2.5 gibi asla kabul edemeyeceğimiz bir rakamla çıkmıştır'' dedi.

 

 *     Uzlaştırma Kurulu'nun vermiş olduğu 4+4 kararının Memur-Sen'in taleplerinin ne kadar makul olduğunun tescili anlamına geldiğini vurgulayan Gündoğdu, ''Toplu Görüşme sürecinde gösterilen tüm gayret, fedakarlık ve çalışmalardan dolayı kıymetli heyetinizi samimiyetle kutluyorum. Bundan sonra da yetkili ve sorumlu sendikacılığın gereği olarak eylemlilik sürecini başlatmanın doğru olacağını düşünüyorum. Buradaki gündem maddelerimizden başlıcası bu konu olacaktır'' dedi.

Toplantı, sendikaların genel başkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, toplu görüşme sürecinin sonrasında yapılacak eylemler ve ortaya konulacak hedefler konusunda görüş ve önerilerini dile getirilmelerinin ardından sona erdi.

HABER 7 SON DAKİKA