20. KURULUŞ YILIMIZDA 10. YETKİ YILIMIZ RESMİ GAZETE DE YAYINLANARAK TESCİLLENDİ
Eklenme tarihi : 04.07.2023 17:01:12 - 506 Okunma

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu gereğince Kamu Görevlileri Sendikaları ile Konfederasyonların Üye Sayılarına İlişkin 2023 yılı Tebliği 04.07.2023 tarihli 32238 Sayılı Resmî Gazete de yayımlandı.

Kültür Memur-Sen'in üye sayısı 6 bin 452 üye sayısı ile %30.791 orana ulaşarak yeni ufuklara yelken açtığını resmî gazete yayınlanan istatistiklerle diğer sendikalara açık ara genel yetkisini 10.kez tescil edildi. Konfederasyonumuz Memur-Sen’in üye sayısı ise 1 milyon 35 bin 278 üye sayısı ile  “En fazla üyeye sahip konfederasyon”, “yetkili konfederasyon” sıfatlarını korudu.

KÜLTÜR MEMUR-SEN YİNE ZİRVEDE

Kültür ve Sanat Hizmet Kolu’nda ise Kültür Memur-Sen, açık ara farkla 10. kez genel yetkili sendika oldu.  2013 yılında genel yetkili olduğu günden bu yana üye sayısını sürekli arttıran Kültür Memur-Sen, kültür ve sanat hizmet kolundaki kamu görevlilerinin tercihi olmaya devam ederek bu yılda zirvedeki yerini korudu. Kültür Memur-Sen, 6 bin 452 üye ile kuruluşumuzun 20. Yılında 10. genel yetkisini perçinledi. Kültür Memur-Sen, rakipleriyle arasındaki farkı da açmaya devam etti.

4 Temmuz 2023 tarihi itibariyle Kültür Memur-Sen’i onuncu kez ''Genel Yetkili Sendika'' yapan; davasına ve misyonuna sadık Genel Başkan’dan Genel Merkez Yönetim Kurulu’na, Disiplin ve Denetleme kurullarımıza, İl, ilçe, kurum ve iş yeri temsilcilerine, Temsilcilik yönetimlerine, Kadınlar Komisyonlarımıza; kuruluşundan bugüne emek vermiş, çeşitli kademelerinde görev almış tüm yöneticilerimize, yönetim sorumluluğu taşırcasına sahiplenip katkı sunan isimsiz kahramanlarımıza ve bütün üyelerimize teşekkür ediyor;

Sizlerle varız, sizlerle büyüyor, sizlerle güçlüyüz, sizlerle yürüyoruz.

''Genel Yetki''nin Vefakâr, Fedakâr teşkilatımıza, üyemize, çalışma hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA