ATATÜRK KÜLTÜR DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU İLE BÜNYESİNDEKİ KURUMLAR VE KURUM BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme tarihi : 17.10.2024 08:54:41 - 50 Okunma

Ülkemizin prestijli kamu hizmet binalarından biri olan ve henüz resmi açılışı yapılmayan Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ile bünyesindeki kurumlarımız ve kurum başkanlarımıza Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunuldu.

Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci, Hamdi Usta ve Yasin Kılıç ile kurum temsilcilerimiz Serap Abuşoğlu ve Murat Gülbudak'ın da katıldığı ziyaretlerde;

ayk1_1

*Ülkemize bu güzel eserin kazandırılmasında en büyük emek sahibi olan AYK Başkanımız BE Prof. Dr. Derya Örs hocamıza binamızın hayırlı olması dileklerimizi ve emekleri için teşekkürlerimizi ilettik.

ayk2

*AYK Başkan Yardımcısı ve AKM Başkanı Doç. Dr. Zeki Eraslan beyefendiye hayırlı olsun dileklerimizi ilettikten sonra birlikte kütüphane, kongre merkezi, yemekhane, kreş vb birimleri birlikte görüp/inceleme fırsatı bulduk, emekleri için teşekkürlerimizi ilettik.

ayk6

*Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yüksel Özgen beyefendiye hayırlı olsun dileklerimizi ve emekleri için teşekkürlerimizi ilettik.

ayk5

ayk4

*Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Osman Mert beyefendiye yeni görevinde başarı dileklerimizi, binamızın hayırlı olması dileklerimizi ilettik.

ayk7

ayk3

*Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Doç. Dr. Güner Doğan beyefendiye yeni görevinde başarı dileklerimizi ve binamızın hayırlı olması dileklerimizi ilettik.

ayk8

Kıymetli kurum başkanlarımızla, kültür, sanat, dil ve tarih ile gündeme dair diğer çok kıymetli istişarelerde bulunduk.

ayk

Ülkemizin kültür ve sanat hayatına çok yararlı katkıları ile güzel hizmetlere vesile olacağına yürekten inandığımız bu güzide eserin,  planlanması, yapımı ve hizmete alınması sürecinde; başta kurum başkanlarımız olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, samimi ve içten ev sahiplikleri ve konulara yakın ilgileri nedeniyle tekrar teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun…

HABER 7 SON DAKİKA