DAĞLICA, YÜREKLERİ DAĞLADI
Eklenme tarihi : 07.09.2015 12:41:38 - 1887 Okunma

Birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedefleyen terörü lanetliyor, Hakkari’deki hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Tabur Komutanlığı’ndan operasyona gitmek için ayrılan zırhlı araçların geçişi sırasında, hain terör örgütü PKK yola tuzakladıkları patlayıcıyı patlattı. Saldırıda çok sayıda askerimiz şehit düştü. 

Ülke olarak birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Hakkari’den gelen acı haberle yüreklerimiz bir kez daha acıyla dağlandı. Hain ve kalleş terör saldırılarını şiddet ve nefretle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı güvenlik görevlilerimize acil şifalar diliyoruz.

Son günlerde şiddetini her geçen gün artıran hain terör saldırılarının amacı, ülkemizdeki birlik ve beraberliği bozmak, yüzyıllarca kardeşçe yaşayan toplumumuz arasına nifak sokmaktır. Hain saldırıların kardeşliğimizi asla zayıflatmayacağını gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. İpi yurtdışında ve yurtiçindeki karanlık odakların elinde olan kalleş terör örgütü PKK bilmelidir ki; doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bir ve beraber olan milletimizin kardeşliğini bozmaya hiçbir güç yetmeyecektir.  

Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselim davranarak, ülke olarak yekvücut olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara en güzel cevabı vereceğiz. Bugün suçlama değil, sorumluluk alma vaktidir. Bugün yalan ve iftiraya sarılarak senaryoda rol alma değil, birlik olarak oyunu bozma vaktidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kültür Memur-Sen olarak bir kez daha terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz. 

HABER 7 SON DAKİKA