DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme tarihi : 09.01.2024 00:41:33 - 753 Okunma

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Sn.Tamer Karadağlı, Genel Müdür Yardımcısı Emre Başer, Pers. D. Başk. Mustafa Saygılı, İMİD Başkanı Hayri Öyk, Sanat Teknik Müdürü Hakan Dündar, DT Ankara Müdürü Esat Tanrıverdi ile Genel Başkan Yardımcılarımız Fahri Ekinci, Ahmet Yiğitoğlu, Hamdi Usta, Yasin Kılıç ve Av. Ahmet Gök ile DT Kurum Temsilcimiz Hüsnü Kulaksız'ın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde toplantı gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda;

*Toplu Sözleşme kazanımlarımız;

*Koruyucu giyim malzemesi,

*Koruyucu gıda yardımı,

*Kıyafet yardımı,

*Harcırahın (avans) ödenmesi,

*GYS ve UDS sınavları,

*Sanat teknik personelinin maliye vize puanlarınin artırılması,

*Turnelerde konaklama (fiziki imkanlar dahilinde) tek konaklama,

*Atölye şefliği kadro tahsisi,

*Ek-8 kapsamında kadroya geçen personelin mağduriyetinin giderilmesi,

*Özel Tahsislerde görevlendirilen personele fazla çalışma ücreti ödenmesi için gerekli yazıların birimlere gonderilmesi,

*Dramaturgların kadrolarının verilerek mağduriyetlerinin giderilmesi ile DT çalışanlarının sorunları ile gündeme dair diğer konularda çok verimli bir toplantı yapıldı.

Toplantımızın, üyelerimiz ve tüm DT çalışanları için hayırlara sonuclara vesile olmasını diliyoruz. Değerli Genel Müdürümüz Tamer Karadağlı ile toplantımıza katılarak katkı sunan değerli DT yöneticilerine, samimi ev sahipliği ve konulara olumlu katkı ve destekleri nedeniyle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA