DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜ TAMER KARADAĞLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Eklenme tarihi : 16.10.2023 17:38:10 - 562 Okunma

Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Hamdi Usta ve Yasin Kılıç Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne yeni atanan Sn. Tamer Karadağlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundurlar.

dttamerkaradağlıziyaret

Devlet Tiyatrosu Genel Müdürlüğü işyeri temsilcimiz Hüsnü Kulaksız’ın da katıldığı ziyaret de kültür, sanat, Toplu Sözleşme süreci ve kazanımlarımız, koruyucu giyim malzemesi, koruyucu gıda yardımı, kıyafet yardımı, harcırahın ödenmesi(avans), Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavları, sanat teknik personeli özlük hakları, turnelerde konaklama, atölye şefliği kadro tahsisi, ek-8 kapsamında kadroya geçen personelin mağduriyetlerinin giderilmesi, özel tahsislerde görevlendirme ve çalışanların sorunları ile gündeme dair diğer konularda çok verimli istişareler gerçekleştirildi.

Sn. Genel Müdürümüz Karadağlı’ya tekrar hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor ev sahipliği ve gündeme getirdiğimiz konulara ilgi ve yaklaşımları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA