KÜLTÜR SANAT HİZMET KOLU 7. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Eklenme tarihi : 24.08.2023 20:15:53 - 1500 Okunma
Kültür Sanat Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika Kültür Memur-Sen ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında sürdürülen ve 2024 - 2025 yıllarını kapsayan 7. Dönem Toplu sözleşme görüşmeleri sonuçlandı. Genele ilişkin toplu sözleşme ise, oransal zam ve kamu çalışanlarının genelini ilgilendiren bazı maddeler üzerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle hakem kuruluna sevk edildi.
 
Sözleşme mutabakat metni, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında görüşmelerin tamamlanmasının ardından saat 04.00’te düzenlenen törenle Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan tarafından imzalandı. Kültür Sanat hizmet kolu mutabakat metni imza törenine Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan yardımcıları Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci, Hamdi Usta ve Yasin Kılıç da eşlik etti.
 
Genel Yetkili Sendika Kültür Memur-Sen olarak imzaladığımız 7. Dönem Toplu Sözleşme  Teşkilatımıza, Üyelerimize, Kamu Görevlilerimize Hayırlı ve Uğurlu Olsun.
 
Kültür Memur-Sen Tasarım 1
Kültür Memur-Sen Tasarım 2
 
HABER 7 SON DAKİKA