KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI MERKEZ TEŞKİLATI 2 YILLIK SÜRE UZATMA İLE BANKA PROMOSYON 22.400 TL ARTIRILARAK REVİZE EDİLDİ
Eklenme tarihi : 28.10.2022 19:50:05 - 3305 Okunma

Ocak ve Temmuz aylarında yapılan maaş zamları ve ekonomideki olumsuz gelişmeler nedeniyle bankalarla imzalanan maaş promosyon anlaşmalarının yenilenmesi Genel Yetkili Sendika olarak Hizmet Kolumuzdaki kurumlardan talep edildi. Bu kapsam da Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez teşkilatı banka promosyon görüşmeleri Genel Başkanımız Mecit Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Bu çerçevede 11 ve 18 Ekim 2022 tarihlerinde yapılan 2 ihale de piyasa şartları ve çalışanların beklentilerini karşılamaması nedeniyle iptal edildi.

Daha sonra, mevcut maaş promosyon sözleşmesi devam eden banka ile ihale komisyonunun yaptığı revizyon çalışması ile; 2 yıllık süre uzatma ve 1.650 TL cayma bedeli ödemeden herkese eşit miktarda ve tek seferde 15 Kasım 2022 maaşlarından önce 22.400 TL ek promosyon ödemesi için anlaşma yapıldı.

Bu sonuca ulaşılması için emek veren komisyon Başkanı ve Üyelerine, üyelerimiz ve kurum çalışan arkadaşları adına teşekkür ediyoruz.

Yapılan promosyon anlaşmasının üyelerimiz ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personeline hayırlı olmasını temenni ediyor, güzel günlerde kullanmalarını diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA