Merhametin Kaynağı Annenin Kalbidir
Eklenme tarihi : 09.05.2015 14:38:59 - 1917 Okunma

İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin, koşulsuz sevginin kaynağı olan tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyoruz.
 
Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin de yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.
 
Öyle bir medeniyetin evlatlarıyız ki ‘Anne’nin ayakları altına cennet serilmiş. Öyle bir medeniyetin varisleriyiz ki ‘anne’ye ‘öf bile demek’ yasak kılınmış. Annelik vazifesi mukaddes kabul edilmiş.
 
Annelik bir gönül ve mana işidir. Merhametin kaynağı annenin kalbidir.  Annelerin hayır duası toplumu abad eder. Anne ilahî sevgi ve şefkatin odağını oluşturur. Hiç kimsenin alamadığı hisleri o alır, hiç kimsenin duyamadığı acıları o duyar. Annelerin çocukları üzerinde herkesten fazla emeği bulunmakta, yavruları üzerinde en derin şefkat ve merhamet hissini anneler taşımaktadır. Annelerimizin kıymetini bilmeli, her an hatırlamalı ve değer vermeliyiz
 
Yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, binbir emekle bizleri büyüten annelerimizin Anneler Günü’nü canı gönülden kutluyoruz.
 
Aile ve toplum hayatının temel direği olan anneleri sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA