SENDİKAMIZA TEBRİK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Eklenme tarihi : 02.03.2015 00:47:01 - 2563 Okunma

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Kültür-Memur-Sen Genel Başkanlığına tekrar seçilen Mecit Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan, Kültür Memur-Sen, kültür-sanat hizmet kolunda genel yetkili sendika unvanını alarak, Memur-Sen Konfederasyonunun ilk 11’ini tamamladı. Kültür Memur-Sen olarak hizmet kolumuzda Memur-Sen bayrağını dalgalandırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Ziyarette Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Vedat Memiş, Gürkan Kaya, Zeki Karaoğlu ve Kültür Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci hazır bulundu.

Daha sonra, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin ve yardımcıları M.Cemal Çivi, Ömer Budak ve Mevlüt Burgaç ile birlikte sendikamıza tebrik ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü İhsan AKAR, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürü M.İhsan Aslanlı, MEB eski Daire Başkanı Hakkı Kapusuz, Önder Akkaya ile Yusuf Dilsiz, 5.Olağan Genel Kurul'da seçilen Genel Başkan Mecit Erdoğan ve yönetim kurulunu tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler.
 

HABER 7 SON DAKİKA