Türkiye Tek Yürek! Memur-Sen Türkiye İçin Seferber Oldu
Eklenme tarihi : 16.02.2023 18:10:14 - 487 Okunma

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından saha çalışmalarını ve sosyal yardımlarını tüm hızıyla sürdüren Memur-Sen, “Türkiye Tek Yürek” kampanyası için düzenlenen ortak yayında deprem bölgesine 10 Milyon TL bağışta bulundu.

“Türkiye Tek Yürek” ortak yayınına bağlanan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen olarak deprem bölgesine 10 Milyon TL bağışta bulunacaklarını açıkladı. “Ülkemizin başı sağ olsun milletimize geçmiş olsun. Memur-Sen olarak biz 134 TIR yardımı hemen yola çıkardık. 270 kişilik arama kurtarma ekibimizle sahadaydık, can kurtardık. Bu vesileyle Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diyen Yalçın, depremden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve bölgenin kalkınması için bağlı sendikalarıyla birlikte Memur-Sen’in de bağışta bulunacağını ifade ederek “Memur-Sen’e bağlı sendikalarımız olarak bu yayın vesilesiyle 10 Milyon TL bağışımızı açıklamak istiyorum. Allah ülkemize bir daha böyle bir afet yaşatmasın” diye konuştu.

Bölgeye 6 milyon tutarında 550 çadır gönderildiğini de ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın ayrıca Memur-Sen ve bağlı sendikaların genel başkanları birer maaşını AFAD’a bağışlama kararı aldığını belirterek başlatılan bağış kampanyasına Türkiye’deki tüm Memur-Sen teşkilatını da davet etti.

Memur-Sen konukevi ve sosyal tesislerini depremzedelere açmasının yanı sıra, bölgeye seyyar tuvaletler gönderdi. 

 

memursenyardim

HABER 7 SON DAKİKA