YETKİ 9. KEZ KÜLTÜR MEMUR-SEN’DE
Eklenme tarihi : 30.05.2022 16:10:02 - 1351 Okunma

YETKİ EMİN ELLERDE...

Yaptığı çalışmalarla, duruşuyla, ilkeli ve istikrarlı büyümesini sürdüren Kültür Memur-Sen, üye sayısı 6.314’e yükselterek kendine en yakın sendikaya açık ara farkla  9. kez Kültür Sanat Hizmet Kolunda "Genel Yetkili Sendika" oldu. Sendikamızın kuruluşunun 19. Yılın’da, yetkide 9. Yılımızın haklı gururunu yaşıyoruz.

2003 öncesinde kültür ve sanat alanındaki sendikacılık anlayışı, genel anlamda sadece ücret sendikacılığına indirgenmişken, 22 Mayıs 2003 tarihinde kurulan Kültür Memur-Sen’le birlikte bu anlayış terk edilerek hizmet sendikacılığı ve değerler mücadelesi vurgusu ön plana çıkarılmıştır. Sendikamız yapıcı ve inşacı kimliğiyle sorunların parçası değil çözümün paydaşı olma yolunu seçmiş, birlikte yaşama kültürünü her zaman canlı tutmuş, ayrıştırıcı değil birleştirici tutum içinde olmuş ve ötekileştirmeden herkesi kucaklama politikasını benimsemiştir.

Sendikacılığı ''kavga zemininde rekabetten, rekabet zemininde hizmet'' sendikacılığına dönüştürme iddiası ve ısrarı ile çıkılan yolda ortaya konulan özveri, 6.314 üye sayısıyla Kültür Memur-Sen’i yeniden zirveye taşımıştır.

Değer merkezli, çözüm odaklı, özlük ve özgürlük temelli, sadece tenkit eden değil, teklif de üretebilen bir yaklaşımla sürdürülen hak arama mücadelesinde Kültür Memur-Sen, kendine gösterilen teveccühün altında kalmayıp zirvenin hakkını verme mücadelesi içerisinde olacaktır.

Bizi zirveye taşıyan ve güvenini tazeleyen üyelerimiz başta olmak üzere eski ve yeni genel başkan ve yardımcılarımız ile il başkanlarımız, kurum ve işyeri temsilcilerimiz ile kadınlar komisyonu başkanı ve il temsilcileri, denetim ve disiplin kurulu başkanlarımız ve üyeleri ile bizimle yol yürüyen teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.

Hepimize Hayırlı Olsun. Daha Nice 9 Yıllara, Hep Birlikte…

HABER 7 SON DAKİKA