ACI HABER BU SEFER BİNGÖL'DEN GELDİ
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1374 Okunma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACI HABER BU SEFER BİNGÖL’DEN GELDİ

 

Türkiye, dün Bingöl'den gelen acı haberle bir kez daha sarsıldı. Bingöl-Karlıova yolu Hacılar köyündeki menfezin altına konulan bomba, polisleri taşıyan midibüsün geçişi sırasında ağaçlık bölgeye uzatılmış kabloyla patlatıldı. Aracın ikiye bölündüğü saldırıda 8 polis olay yerinde şehit olurken, 7 polis memuru ile bir kız çocuğu da yaralandı.

 

30 yıldır süren kanlı eylemlerine rağmen sonuç alamayan silahlı terör örgütü, son eylemiyle sivil, asker, polis ayrımı yapmadan kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Milletimizin birlik ve beraberliğinin, yüreğimizi yakan bu kanlı saldırıların amacına ulaşmasına izin vermeyeceği bilinmelidir. Asırlara dayanan kardeşlik bağımızı her seferinde hedefine koyan kanlı örgüt, 30 yıl önce olduğu gibi bugün de beyhude bir arayış içinde olduğu gerçeğiyle karşı karşıyadır. Bu bilinçle serseri bir mayın misali hedef gözetmeksizin saldırması, son çırpınışlarının açık bir göstergesidir. Bunun yanında Türkiye'nin gücü ve istikrarından rahatsız olan kimi güçler, PKK gibi bir taşeronla bölgesel güç olma yolundaki ülkemizi kararlılığından alıkoyamayacaklarının farkına varmalıdırlar.

 

Kültür Memur-Sen ailesi olarak şehit Mehmetçiklerimize bir kez daha rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA