BAYINDIR MEMUR-SEN GENEL BAޞKANI ABDÜLHADİ KARASAPAN'DAN KÜLTÜR MEMUR-SEN'E TEBRİK ZİYARETİ..
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1293 Okunma

 

 

 

 

BAYINDIR MEMUR-SEN GENEL BAޞKANI ABDÜLHADİ KARASAPAN’DAN KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ..

 

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Abdülhadi Karasapan, 4.olağan genel kurulda Kültür Memur-Sen Genel Başkanlığına seçilen Mecit Erdoğan’ı ziyaret etti. Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’nde 15.12.2012 günü yapılan görüşmeye,  genel başkan yardımcıları ޞerafettin Pekyürek, Soner Tufanoğlu ile Gökhan ޞimşek’te katıldılar.

 

Mecit Erdoğan ve yeni yönetim kurulunu kutlayan Karasapan, Kültür Memur-Sen’in, Memur-Sen ailesi içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, en kısa sürede hizmet kolunda yetkiye ulaşacaklarına inandıklarını, yeni yönetime her zaman çalışmalarında yardımcı ve destek o olacaklarını ifade ederek başarılar diledi.

 

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında özetle hizmet kolunda genel yetkiyi alarak Kültür Memur-Sen’i taçlandırmak için çalışacaklarını, bu nedenle başta kendisi olmak üzere yeni yönetim kuruluna önemli bir sorumluluk yüklendiğini ifade etti. Yıllardır ihmal edilmiş kültür sanat hizmet kolu çalışanlarının sorunlarını ve sıkıntılarını çözmek için çalışacaklarını ifade etti.

HABER 7 SON DAKİKA