BÜRO MEMUR-SEN'GENEL BAޞKANI YAZGAN'DAN KÜLTÜR MEMUR-SEN'E TEBRİK ZİYARETİ..
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1354 Okunma
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BÜRO MEMUR-SEN GENEL BAޞKANI YAZGAN'DAN KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ..

 

 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Kültür Memur-Sen Genel Başkanlığı’na seçilen Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerimizi 13.12.20012 günü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yazgan, Genel Başkan Yardımcısı İdris Maden’le birlikte, hafta sonu yapılan 4.olağan genel kurulumuzda Sendikamızın Genel Başkanlığına seçilen Mecit Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Yazgan genel başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Büro Memur-Sen olarak son iki yılda yüzde 150 büyüdüklerini belirten Yusuf Yazgan, bu yıl yetkili sendika olduklarını hatırlattı. Büro Memur-Sen’in de aralarında bulunduğu Memur-Sen’e bağlı 10 sendikanın önümüzdeki süreçte kurulacak toplu sözleşme masasına oturacağını kaydeden Yazgan, Kültür Memur-Sen’in de en kısa zamanda yetkiyi alacağına inandığını söyledi. Yazgan, Kültür Memur-Sen’in yetkiyi alma sürecinde Büro Memur-Sen olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi.

 

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek kısa sürede yetkiyi alacaklarına inandıklarını ve Memur-sen’in tüm hizmet kollarında yetkili olacağını belirten Mecit Erdoğan, bu bilinçle çalışacaklarını vurguladı. Yetkiyi almak için yeni yönetimle birlikte gerekli mücadeleyi vereceklerini anlatan Erdoğan, “Kültür ve sanat çalışanlarının özlük hakları için bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Yetkiyi alarak başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.  

HABER 7 SON DAKİKA