DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 2011 Okunma

DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRÜNDEN SENDİKAMIZA ZİYARET…<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

 

 

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Doç.Dr.Lemi BİLGİN ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan SERİN Memur-Sen'i ziyaret ettiler.13.12.2007

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Doç.Dr.Lemi BİLGİN ve Genel Müdür Yardımcısı Ercan SERİN Memur Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Dr. Ahmet AKSU' yu makamında ziyaret ettiler.

hspace=0

Ziyarette Memur-Sen Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Adnan ŞENOL, Genel Mali Sekreter Adem SOLMAZ, Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri M.Hadi ERDOĞMUŞ, Genel Eğitim ve Dış ilişkiler Sekreteri Süleyman BAHADIR, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip YILDIRIM ile Kültür Memur Sen Genel Sekreteri Mecit ERDOĞAN'da bulundular.

Genel Müdür Lemi BİLGİN; tiyatroların çalışmaları ile ilgili bilgiler sunduğu konuşmasının devamında milli kültürümüze, gelenek örf ve adetlerimize uygun bir şekilde toplumun eğitim ve sosyal yaşantısına uygun eserler ortaya koymaya gayret sarf ettiklerini ifade etti.

Memur-Sen Genel Başkanı AKSU' da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı konuşmasında, kamuoyunda tiyatrolar hakkında bulunan olumsuz havadan rahatsız olduklarını, bunun da kurumun yıpranmasına yol açtığını, kurumun kültür, eğitim ve sosyal hayatımıza çok yararlı katkılarının bulunduğunu, yeni yetişen nesillere tiyatronun sevdirilmesi için gayret gösterilmesini, Sn.BİLGİN'in de bu konuda gerekli çalışmaları yürüttüğünü ifade etti.

 Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip YILDIRIM' da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sendikal çalışmalarımız hakkında bilgiler verdiği konuşmasında tiyatronun önemine işaret etti ve devamla iyi bir enformasyonla tiyatronun toplum katmanları arasında hak ettiği yeri alacaktır dedi.

HABER 7 SON DAKİKA