EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAޞKAN VEKİLİ AHMET ÖZER'DEN KÜLTÜR MEMUR-SEN'E TEBRİK ZİYARETİ...
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1419 Okunma

 

 

 

 

  

EĞİTİM BİR-SEN GENEL BAޞKAN VEKİLİ AHMET ÖZER’DEN KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ…

 

 

Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Vekili Ahmet Özer ile Genel Başkan Yardımcıları Esat Tektaş, Ali Yalçın ve Ramazan Çakırcı, 4.olağan genel kurulda sendikamızın genel başkanlığı’na seçilen Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerini 15.12.2012 günü ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

 

Ziyarette konuşan Özer, Memur-Sen’in şu an 11 hizmet kolundan 10’unda yetkiyi elinde bulundurduğunu da kaydederek, “Kültür Memur-Sen de önümüzdeki yıl yetkiyi elde ederek Memur-Sen’in 11’de 11 yapmasını ve liderliğini perçinlemesini sağlayacaktır, buna inancımız tam. Bizler de Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak Kültür Memur-Sen’in devam eden yükselişini sürdürmesi ve yetkiyi alması için her türlü desteği vereceğiz.” dedi.    

 

Ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldıklarını ifade eden Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan ise yetkiyi almalarının sayı olarak çok yakın olduğunu yetki döneminde de buna resmiyet kazandıracaklarına inandıklarını belirtti. Erdoğan Memur-sen’in bütün hizmet kollarında yetkili olacağını bunu sağlamak için de var güçleriyle çalıştıklarını vurguladı. Yetkiyi almak için yeni yönetimle birlikte gerekli mücadeleyi vereceklerini anlatan Erdoğan, “Kültür ve sanat çalışanlarının özlük hakları için bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Yetkiyi alarak başarılarımızı taçlandırmak, Kültür-sanat çalışanlarına daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

HABER 7 SON DAKİKA