FİLİSTİN KÜLTÜR HAFTASI KUTLANDI.
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 2159 Okunma

Kültür Memur-Sen, Filistin Büyükelçiliği, TİKA ve Konya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Filistin Kültür Haftası  7-8 Mayıs 2007 tarihlerinde 2 gün süreyle Konya'da etkinliklerle kutlandı. Programa sendikamızı temsilen Genel Başkanımız Galip YILDIRIM ile Genel Mali Sekreterimiz Ahmet KALKAN iştirak ettiler. Bu program çercevesinde; Filistin kültürünü yansıtan sergiler, Filistin müziğinden ve  halk danslarından örnekler sunulmuştur.<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

Yıllardır vatan hasretiyle yanıp tutuşan kardeş Filistin halkıyla  dayanışma, yardımlaşma ve Filistin kültürünü Türk halkına tanıtma amacıyla İstanbul, Ankara ve Konya'da düzenlenen  kültür haftası etkinlikleri çok verimli ve faydalı olmuştur. Sendikamızın da organizesinde yer aldığı Konya etkinlikleri Filistin konusuna duyarlı olan Konyalılar ve diğer şehirlerden gelen vatandaşlarımızın büyük takdirini toplamıştır.

Ayrıca,  4 Mayıs 2007 tarihinde Ankara'da düzenlenen Filistin Kültür Haftası etkinliklerine Genel Başkan Galip YILDIRIM, Genel Sekreter Mecit ERDOĞAN ve Genel Mali Sekreter Ahmet KALKAN davetli olarak katılmışlardır.

Filistin Büyükelçisi, programın düzenlenmesine ve Filistin davasına verilen desteklerinden dolayı sendikamıza ve  Genel Başkanımız Galip YILDIRIM'a teşekkürlerini ifade etmiştir.

HABER 7 SON DAKİKA