GÜNDOĞDU'DAN, KÜLTÜR MEMUR-SEN GENEL BAޞKANI MECİT ERDOĞAN'A ZİYARET...
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1508 Okunma
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GÜNDOĞDU’DAN, KÜLTÜR MEMUR-SEN GENEL BAޞKANI SEÇİLEN MECİT ERDOĞAN’A ZİYARET…

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, hafta sonu yapılan olağan genel kurulda Kültür Memur-Sen Genel Başkanı seçilen Mecit Erdoğan’ı ziyaret etti. Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’nde yapılan görüşmeye, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Metin Memiş, Hacı Bayram Tonbul ile Ahmet Kaytan katıldı.

 

Mecit Erdoğan ve yeni yönetim kurulunu kutlayan Gündoğdu, Kültür Memur-Sen’in, Memur-Sen ailesi içerisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, en kısa sürede hizmet kolunda yetkiyi almasını beklediklerini söyledi. Yeni yönetimin bu hedefe ulaşması için gereken çabayı göstereceğinden emin olduğunu ifade eden Gündoğdu, şöyle devam etti: “11 hizmet kolunun 10’nunda yetkili olan Memur-Sen’in bir ilki gerçekleştirmesi adına, Kültür Memur-Sen’in hizmet kolunda yetkiyi almasını bekliyoruz. Bu beklentimiz gerçekleştiği takdirde bütün hizmet kollarında yetkiyi alarak, memur sendikacılığı tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş olacağız.” Kamu çalışanları arasında kültür ve sanat çalışanlarının sayılarının az olmasına rağmen geniş bir etki alanına sahip olduklarını belirten Gündoğdu, Memur-Sen’in toplu sözleşme görüşmelerinin yanı sıra birçok platformda söz konusu çalışanların özlük haklarıyla ilgili talepleri gündeme getirdiğini ifade etti. Gündoğdu, “Kültür ve sanat gibi ciddi bir alanda çalışanların, özlük haklarıyla ilgili herhangi bir endişelerinin olmaması gerekiyor. Bunun için bu hizmet kolunda çalışanların talepleri dikkate alınarak, gereken adımlar atılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Memur-Sen ailesi içinde hizmet kolunda yetkili olmayan tek sendikanın Kültür Memur-Sen olduğunu söyleyen Erdoğan, bu nedenle başta kendisi olmak üzere yeni yönetim kuruluna önemli bir sorumluluk yüklendiğini ifade etti. Bu bilinçle çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Erdoğan, “Arkadaşlarımızla birlikte hizmet kolunda yetkili olmak için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Bu çabanın sonunda yetkiyi alacağımızdan başta üyelerimiz olmak üzere herkesin inanmasını istiyoruz” diye konuştu. Kültür ve sanat çalışanlarının özlük hakları için bugüne kadar önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Erdoğan, yetkiyi alarak başarılarını taçlandırmak istediklerini sözlerine ekledi.

HABER 7 SON DAKİKA