İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDEN KÜLTÜR MEMUR-SEN'E TEBRİK ZİYARETİ...
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1616 Okunma
           

İDARECİ VE BÜROKRATLAR BİRLİĞİNDEN KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ…

 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Yücel Can, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerimizi 18.12.20012 günü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 

İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkanı Can, genel başkan yardımcıları M.Zeki Çitci, Nurettin Nalbant ve İBB Ankara il Temsilcisi Satılmış Açıksöz ve Nihat Karagöz ile birlikte 4.olağan genel kurulumuzda Sendikamızın Genel Başkanlığına seçilen Mecit Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. Can, genel başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Can, ziyarette dernek olarak kendilerine hıl-ful fudul cemiyetini örnek alarak çalışma yaptıklarını, kardeş sivil toplum kuruluşu olarak Kültür Memur-Sen’i ve onun yeni yönetim kurulu üyelerini ziyarete geldiklerini ifade etti.

 

 Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan ise kardeş kuruluşlarımızdan olan İdareci ve Bürokratlar Birliği Genel Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu, İBB’nin sivil toplum kuruluşu olarak çok önemli bir alanda faaliyet gösterdiğini ve önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade ederek kendisinin de bu derneğin bir üyesi ve yönetim kurulu üyesi olmaktan büyük onur duyduğunu ifade ederek kültür sanat hizmet kolunda yetkiye çok yakın olduklarını,  genel yetkiyi almak için yeni yönetimle birlikte gerekli mücadeleyi vereceklerini anlatan Erdoğan, kültür ve sanat çalışanlarının özlük hakları için bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık, yetkiyi alarak başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz diye konuştu.

HABER 7 SON DAKİKA