İL TEMSİLCİLERİ TOPLANTIMIZIN 2.Sİ ANKARA'DA YAPILDI.
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1738 Okunma

Toplantıya Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut KAÇAR, Memur-Sen Genel Mali Sekreteri ve Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf YAZGAN, Memur-Sen Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı H.Bayram TOMBUL, Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ali ERDOĞAN, Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı H.İbrahim KÜTÜK, Emekli Bir-Sen Genel Başkanı İsrafil ODABAŞ ile sendikalarımızın yönetim kurulu üyeleri ve İl Temsilcilerimiz katıldılar.

 

Genel Başkanımız Galip YILDIRIM yaptığı toplantıyı açış konuşmasında;  Sendikamızın geldiği noktayı, misyonumuzu, vizyonumuzu ve hedefimizi anlatarak bu günlere siz değerli İl Temsilcilerimizin gayretli çalışmalarıyla ulaştık dedi. Önceki toplantımız derlenme ve toparlanma toplantısıydı, bu ikincisini düzenlediğimiz toplantımız ise yetkiye yürüme toplantısıdır. Buradan aldığımız motivasyon ve enerjimizle, bu dönemde inşallah bu hedefe ulaşacağız ve Kültür Memur-Sen'in Memur-Sen ailesinin en genç ve dinamik yapısıyla, yetkiye en yakın sendikası olduğunu, hep birlikte yapacağımız teşkilat çalışmasıyla 15 Mayıs 2009'da yetkiyi alacağız dedi. Bunu son iki yılda gerçekleştirdiğimiz performansımız zaten ortaya koymaktadır, şöyle ki Mayıs 2007'de %85'lik, Mayıs 2008'de de %70-75'lik üye artışı gerçekleştirerek %8-9'luk sendikalaşma oranına ulaşmış bulunmaktayız. Bu tempoyla devam edersek seneye kesin yetkiliyiz dedi.<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

 

Genel başkanımız konuşmasının devamında kültür ve sanat çalışanları için sendika olarak yapılan çalışmaları anlatarak özellikle bakanlık çalışanlarına EK ÖDEME verilmesi hususunda yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı aktardı.

 

Memur-Sen'i temsilen toplantımıza katılan Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut KAÇAR'da Memur-Sen olarak üye sayımız 320 binlere ulaşmıştır. Öyle inanıyorum ki seneye en büyük konfederasyon biz olacağız, Sağlık-Sen olarak da son iki-üç ay içerisinde inanılmaz artışlar gerçekleştirdik, en yakın sendikayla aramızdaki farkı çok kısa sürede kapatarak yetkili sendika olacağız dedi. Önümüzdeki dönemde hedefimiz bütün sendikalarımızın yetkiye ulaşması olacaktır, bizde Memur-Sen olarak üzerimize ne düşerse onu yapmaya hazırız diyen Sn.KAÇAR konuşmasının devamında Memur-Sen'in çalışma hayatına, demokrasiye ve özgürlüklerin yerleşmesine yaptığı katkıları anlattı.

 

Toplantıya katılan sendikalarımızın genel başkanları da yaptıkları selamla konuşmasında Kültür Memur-Sen'e başarı dileklerini ifade ederek, sendikalarımızın ulaştıkları noktaları değerlendirerek toplantımızın hayırlı gelişmelere vesile olması temennisinde bulundular.

 

İl temsilcilerimizde yaptıkları konuşmalarda illerindeki durumları ve çalışmalarını anlatarak, bu gün buradan aldıkları enerji ve motivasyonla daha çok çalışarak sendikamızı hak ettiği yere ulaştırmanın gayreti içinde olacaklarını ifade ettiler.

 

Bir sonraki toplantıda yetkiye ulaşma dilek ve temennisiyle  toplantımız sona erdi.

 

BİZDE KÜLTÜR MEMUR-SEN OLARAK; ÇOK UZAKTAN GELEREK TOPLANTIMIZI KATILAN İL TEMSİCİLİLERİMİZE VE DİĞER KONUKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

HABER 7 SON DAKİKA