KÜLTÜR MEMUR-SEN'DEN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET...
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1679 Okunma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÜLTÜR MEMUR-SEN’DEN BAKAN YARDIMCISINA ZİYARET…

 

     Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atanan Abdurrahman ARICI’ya Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip YILDIRIM, Genel Sekreter Mecit ERDOĞAN, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Fahri EKİNCİ ve Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Musa SAÇIKARA 29 Kasım 2011 günü hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

 

src=

   

    Genel Başkan Galip YILDIRIM ziyarette bakan yardımcılığına atanması nedeniyle Sn.ARICI’yı tebrik ederek başladığı sözlerine sendikal çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek devam etti. Memur-Sen ve bağlı sendikalar olarak yaptığımız çalışmaları anlatarak bu sene KÜLTÜR MEMUR-SEN olarak Kültür ve Turizm Bakanlığında yetkiyi aldıklarını, bunun akabinde ilk KİK toplantısını yaptıklarını, üyelerin ve hizmet kolu çalışanlarının sorunlarının çözümü için çaba sarf ettiklerini, anayasal güvenceye kavuşan toplu sözleşme yasasının bir an önce çıkmasını beklediklerini ifade etti.

 

 

src=

   

     Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sorunların çözümünde kendisinin de üzerine düşeni yapacağını belirterek çalışmalarımızda başarılar dileğinde bulundu.

HABER 7 SON DAKİKA