KURUM İDARİ KURULU (KİK) TOPLANTISI YAPILDI
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1830 Okunma

      

 

       Kültür Memur-Sen olarak 15 Mayıs 2011 üye tesbit tutanakları ile Kültür ve Turizm Bakanlığında yetki aldıktan sonra, ilk Kurum İdari Kurulu toplantısı 28 Ekim 2011 Cuma günü yapıldı.

 

       Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk ޞAHİN’in başkanlığında yapılan toplantıya Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Galip YILDIRIM, Genel Sekreter Mecit ERDOĞAN ile Genel Eğitim, Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Musa SAÇIKARA ile Kamu İşveren Kurulu adına Personel Dairesi Başkanı Ahmet YILMAZ, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Erhan KONAÇ ile ޞube Müdürü Safiye KOCA katıldılar.

 

       Yapılan ilk toplantıda sendikamızın sunduğu ekteki gündem maddeleri görüşülerek kararlar alındı. KİK toplantısında alınan kararlar ile yapılan çalışmaları ihtiva eden ayrıntılı Kurum İdari Kurulu Toplantı tutanağı kısa sürede hazırlanarak bakanlığımız birimlerine gönderilecek, ayrıca hem bakanlık web sitesinde hem de sendikamızın web sitesinde yayınlanacaktır.

 

       Yapılan KİK toplantısında alınan kararların ve yapılan çalışmaların üyelerimize ve tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileriz.

 

       Bu nedenle şimdilik KİK Toplantı Tutanağı (EK-1) sendikamızın sunduğu ve KİK’de görüşülen gündem teklifi (EK-2) aşağıda sunulmuştur.

                                                                                                                   ( EK-1)                                                         ( EK-2)

                                                                                                                    (EK-2-A)                                                   (EK-2-B)                                                                                                                            (EK-2-C)                                                              

HABER 7 SON DAKİKA