MEMUR-SEN ANKARA İL BAޞKAN MUSTAFA KIR'DAN KÜLTÜR MEMUR-SEN'E TEBRİK ZİYARETİ..
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 2024 Okunma

 

 

 

 

    

MEMUR-SEN ANKARA İL BAޞKAN MUSTAFA KIR’DAN KÜLTÜR MEMUR-SEN’E TEBRİK ZİYARETİ..

   

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Mustafa Kır, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve yönetim kurulu üyelerimizi 14.12.20012 günü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

 

Memur-Sen Ankara İl Başkanı Kır, Ankara İl Temsilciliği yönetiminden Recep Köleoğlu (Kültür memur-Sen), İbrahim Ocak (Enerji Bir-Sen), Yıldırım Akbaba (Büro Memur-Sen) ve Rasim Yıldız’la (Enerji Bir-Sen) birlikte, 4.olağan genel kurulumuzda Sendikamızın Genel Başkanlığına seçilen Mecit Erdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. Kır, genel başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Erdoğan ise ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek kısa sürede yetkiyi alacaklarına inandıklarını ve Memur-sen’in tüm hizmet kollarında yetkili olacağını belirten Mecit Erdoğan, bu bilinçle çalışacaklarını vurguladı. Yetkiyi almak için yeni yönetimle birlikte gerekli mücadeleyi vereceklerini anlatan Erdoğan, “Kültür ve sanat çalışanlarının özlük hakları için bugüne kadar önemli çalışmalara imza attık. Yetkiyi alarak başarılarımızı taçlandırmak istiyoruz” diye konuştu.  

HABER 7 SON DAKİKA