Memur-Sen Hatıra Ormanını Unutmadı
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 2133 Okunma

Memur-Sen İl Başkanı İdris Maden, Diyanet-Sen Genel Araşt. Dış İlişk.Sekr.Lütfi Şenocak, Kültür Memur-Sen Genel Eğitim Basın Yay.Halkla İlişkiler Sekreteri Ahmet Seven, Bem-Bir-Sen Şube Bşk.Başkanı Nurettin Sever, Eğitim-Bir Sen Şube Bşk. Necmi Macit ve Memur-Sen Yön. Kur. Üyesi Mehmet Özekmekçi katıldı. Memur-Sen Yöneticileri yaklaşık 100 e yakın çam fidanı dikerek eskilerinin de bakımlarını yaptılar.

Memur Sen İl Başkanı İdris Maden yalnızca insanların değil fidanlarında ziyaret edilmesi gerektiğini ifade ederek; '' 2007 yılına fidan dikerek başlamak ve birde bu anlamda mesaj vermek istedik. Üyelerimizle birlikte 100 adet yeni fidan dikerek yeni yıl mutluluğunu yaşadık. Bundan sonrada onların hem koruyucusu hem de bakıcısı olmaya devam edeceğiz. Ayrıca ''Her üye bir fidan'' kampanyası başlatarak üyelerimiz sayısınca fidanın dikilmesini de hedefliyoruz'' dedi.  

Kültür Memur-Sen Genel Eğitim Basın Yayın Halkla İlişkiler Sekreteri Ahmet Seven'de bu anlamlı davranışın ülke genelinde yaygınlaşması için çaba sarfedeceklerini belirterek; '' Sağlıklı bir düşünce için sağlıklı hayata, sağlıklı hayat içinde temiz bir doğaya ihtiyaç vardır. Her şey insanın elinde şekillenip geliştiği gibi bu da insan elinde gerçekleşecektir'' dedi.

HABER 7 SON DAKİKA