Memur-Sen Konfederasyonu Ankara'da Toplandı
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 2098 Okunma

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı tüm sendika Genel Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Memur-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu Başkanlığında Ankara'da bir araya geldi. 2006 yılı çalışmalarının değerlendirilip 2007 yılı çalışmalarının da görüşüldüğü toplantıda 1 yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Toplantıya Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Diyanet-Sen Genel Başkanı Ahmet Yıldız, Sağlık-Sen Genel Başkanı Dr. Ahmet Aksu, Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Birlik Haber-Sen Yönetim Kurulu Üyeleri, Enerji-Bir-Sen Genel Başkanı İbrahim Şimşek, Bayındır-Memur-Sen Genel Başkanı Abdulhadi Karasapan, Büro-Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Ulaştırma-Memur-Sen Genel Başkanı Halil İbrahim Kütük ve Kültür-Memur-Sen Genel Sekreteri Mecit Erdoğan, Mali Sekreter Ahmet Kalkan, Genel Eğitim Basın Yayın Halkla İlişkiler Sekreteri Ahmet Seven katıldılar.

 Kültür-Memur-Sen adına söz alan  Genel Eğitim Basın Yayın-Halkla İlişkiler Sekreteri Ahmet Seven 02-023 Aralık 2006 tarihinde gerçekleştirilen Kültür-Memur-Sen 2. Genel Kurul hakkında bilgi vererek genel kurula katılanlara ve kutlama mesajı gönderenlere teşekkür etti. Galip Yıldırım; Genel Başkan, Mecit Erdoğan; Genel Sekreter, Ömer Işık Genel Teşk. Sekreteri, Ahmet Kalkan; Genel Mali Sekreter, Ahmet Seven; Genel Eğitim Basın Yayın Halkla İlişkiler Sekreteri, Yaşar Candan; Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri ve Osman Aydemir'in Genel Araştırma ve Dış İlişkiler Sekreteri olarak yeni yönetim kurulunda görev aldıklarını bundan böyle Kültür-Memur-Sen'de yeni bir çalışma bir döneminin başladığını ifade etti.

Toplantıda ayrıca Kültür-Memur-Sen'in en kısa zamanda yeni yönetim kurulu ve üyeleriyle birlik beraberlik içerisinde hedeflenen noktaya ulaşacağına inandıklarını bu yolculukta Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Sendikaların kendilerine eşlik etmelerinden kuşku duymadıklarını söyleyen Seven ülkemizin değişen şartlarına ayak uydurabilmek için tüzük maddelerinde bazı değişiklikler yaptıklarını, Kültür-Memur-Sen'in bundan böyle açılımının ''Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası'' olduğunu, bu sahada çalışanların her zaman yanında olacaklarını belirterek bizi izlemeye devam edin başarıya hep beraber takım ruhuyla yürümek istiyoruz diyerek sözlerini noktaladı

HABER 7 SON DAKİKA