ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Eklenme tarihi : 30.11.-0001 00:00:00 - 1455 Okunma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÖNEMLİ AÇIKLAMA!!!!!.....

 

Bu sene ilki yapılmakta olan Toplu Sözleşmede yetkili konfederasyon olarak Memur-Sen heyete başkanlık etmekte, 12 Eylül 2010 Anaya değişikliği ile getirilen toplu sözleşmeye hayır kampanyaları yürütmelerine rağmen bizim hizmet kolumuzda Kültür Sanat-Sen toplu sözleşme görüşmelerine katılmaktadır.        

 

Toplu sözleşme görüşmeleri; genel ve hizmet kolu toplu sözleşmeleri olarak devam etmekte, HİZMET KOLUNUN TALEPLERİNİ YETKİLİ SENDİKA OLAN KÜLTÜR SANAT-SEN GÜNDEME GETİRİP PAZARLIKLARDA HİZMET KOLU ÇALIޞANLARININ HAKLARINI SAVUNACAĞI YERDİ İMZASIZ KOMİSYON ÇALIޞMA TASLAĞINI VEBSİTESİNDE HABER YAPARAK VE BAZI YERLERE FAKSLA GÖNDEREREK KONFEDERASYONUMUZU VE SENDİKAMIZI KARALAMAYA ÇALIޞMAKTADIR. Oysa bu konuları toplu sözleşme masasında gündeme getirip takip etmek ve “başarmak” onların görevidir.        

 

Biz başından beri Teknik Hizmetler Sınıfına dahil “Arkeolog, Müze Araştırmacısı, Kütüphaneci, Folklar Araştırmacısı, Arşivci, Kitap Patoloğu vb” unvanların ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi mücadelesini KİK toplantıları başta olmak üzere her platformda veren bir sendikayız.        

 

Bu nedenle; söz konusu çalışma taslağı 19. maddesinde yeralan EK GÖSTERGELER ilgili konuyu hemen konfederasyonumuz yetkileri ile görüşerek taslağa  “Arkeolog ve Müze Araştırmacısı” eklettirilmiş olup her unvana +600 ek gösterge ilavesi ile diğer teknik unvanlarla birlikte hizmet kolumuzda görev yapan teknik personelin ek göstergelerinin 3600’e yükseltilmesi çalışması Sendikamızın girişimleri ile komisyon raporuna girmiş oldu.        

 

Bu nedenle, hizmet kolumuz çalışanlarının önemli sorunlarından biri olan bu konuya katkılarından dolayı konfederasyonumuz yetkililerine teşekkür ederiz.

HABER 7 SON DAKİKA