TERÖRE LANET
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1687 Okunma

HAİN SALDIRIYI LANETLİYORUZ…<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

Terör hain yüzünü Şırnak'ta bir kez daha  gösterdi. 13 askerimiz teröristlerin düzenlemiş olduğu hain saldırıda şehit edildi. Bu hain saldırıyı lanetliyor, nefretle ve şiddetle kınıyor kahraman şehitlerimize Allah'tan Rahmet kederli ailelerine, yakınlarına, Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.

İçinde bulunduğumuz; rahmet, mağfiret ve şefkat ayı Ramazanda, acımasızca ve gaddarca kanlı yüzünü bir kez daha gösteren terör geçen hafta da masum vatandaşlarımızı hedef almış, köylerine su getirmeye çalışan vatandaşlarımızı katletmişti. Şimdi ise Şırnak Gabar Dağı Küpeli Mevki'inde 13 askerimizi hain bir pusu sonucu şehit etmiştir.

Milletimizin birlik ve beraberliğine, huzurumuzu bozmaya yönelik bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır. Yıllardır terör belası ile mücadele eden ve asla teröre boyun eğmeyen milletimiz teröre kesinlikle taviz vermeyecek ve daha da birbiriyle kenetlenecektir.  

Bu güzel cennet vatanımızı kirli emelleri uğruna kana bulayan teröristler milletimizin sağduyusu sayesinde asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.

Bu vesile ile terörü bir kez daha lanetliyor, aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.

Kültür Memur-Sen

HABER 7 SON DAKİKA