YENİ BAKANIMIZ ERTUĞRUL GÜNAY
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1748 Okunma

YENİ BAKANIMIZ ERTUĞRUL GÜNAY<ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

 

60.Türkiye Cumhuriyeti hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanlığına AK Parti İstanbul Milletvekili Ertuğrul GÜNAY atandı.29.08.2007

 

1948'de Ordu'da doğan Sn.GÜNAY 1969'da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdikten sonra Ordu'da avukatlığa başladı. TBMM'de 1977-80 döneminde Ordu Milletvekili olarak görev  yaptı.

 

Kitapları, çeşitli gazete ve dergilerde hukuk ve siyaset konularında yayınlanmış çok sayıda makale ve söyleşisi bulunan bakanımız Sn.GÜNAY evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Sn.Ertuğrul GÜNAY'ın Külltür ve Turizm Bakanlığı gibi önemli ve acil çözüm bekleyen sorunları bulunan bir bakanlığa atanması, tarihsel dokumuzu ve medeniyetimizi ifade etmesi açısından Kültür gibi, dışarıya tanıtım açısından Turizm gibi iki önemli kurumun sorumluluğunu üstlenmesi açısından yükünün ağır olduğu bir vakıadır, ancak enerjik ve deneyimine inandığımız sn.bakanımızın bu sorunların üstesinden geleceğine inanıyoruz. Kültür politikalarının nasıl olması gerektiği, ileriye dönük kültürel açılımların belirlenmesinde, tarihi kültürel ve medeniyet dokumuza hizmetleri konusunda sendika olarak Sn.bakanımızın yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

 

Kültür Memur-Sen (Kültür Turizm ve Sanat Çalışanları Sendikası) olarak Sn.bakanımız Ertuğrul GÜNAY'ı tebrik eder, atanmış olduğu yeni görevinde başarılar dileriz.

HABER 7 SON DAKİKA