YENİ HİZMET BİNAMIZA TAŞINDIK
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1777 Okunma

Ankara Sıhhiye Starzburg Caddesi'nde hizmet veren Kültür Memur-Sen, 25 Mart 2008 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarında modern bir hizmet binasına taşındı. <ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

GMK Bulvarı Özveren Sokak No:9/1 Demirtepe/ANKARA adresinde bulunan yeni hizmet binasında, yönetim ve idari çalışmalar için ayrılan mekanların dışında, fuayesi ile birlikte konferans salonu, resim sergi salonu, yemekhane, mescit gibi pek çok modern donanım yer alıyor.

2 kat zemin altında olmak üzere toplam 6 kat brüt 2000 metrekarede inşa edilen binanın 1. katı Kültür Memur-Sen, Birlik Haber-Sen, Bayındır Memur-Sen, ikinci katı Enerji Bir-Sen ve Sağlık-Sen, üçüncü katı Sağlık-Sen, 4. kat ve teras Memur-Sen'e tahsis edildi. Katlarda genel başkan ve genel sekretaryaların çalışma odaları, bodrum katlarda otopark, ayrıca mescit yer alıyor.

Genel merkez binasında, ayrıca 150 kişilik konferans salonu, ortak yemekhane, arşiv, kütüphane, mescit ve 41 oda bulunuyor.

Memur-Sen ve bağlı sendikalarımız yeni binasına taşınmadan önce imkanları açısıyla sınırlı bir binada hizmet vermekteydi. Memur-Sen'in böyle bir binada faaliyette bulunması, zaman, personel, çalışma, koordinasyon ve maliyet açısından bazı zorluklara ve sıkıntılara sebebiyet vermekteydi.

Yeni binada iletişim teknolojisinin gelişmesine paralel olarak; en son teknolojik imkanların kullanılması ile Genel Merkezin, Memur-Sen ve bağlı sendikalarımızın tanıtımı, kamuoyu ve ilgili makamların bilgilendirilmesi, kamu çalışanlarının sorunlarına yönelik çalışmaların kolaylaştırılmasına yönelik işlevlerin daha aktiflik kazanması hedefleniyor.

HABER 7 SON DAKİKA