YÖNETİM KURULUMUZ YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI.
Eklenme tarihi : 20.08.2010 00:00:00 - 1645 Okunma

YÖNETİM KURULUMUZ YENİ GÖREV DAĞILIMI YAPTI. <ğxml:namespace prefix = o ns = urn:schemas-microsoft-com:office:office />

 

Genel Merkez Yönetim Kurulumuz 29.12.2007 tarihinde yaptığı toplantıda sendikal çalışmaları değerlendirmiş ve yeni görev dağılımı yapmıştır.

Yapılan yönetim kurulu toplantısında; 2007 yılında yapılan çalışmalar ile 2008 yılında yapılacak çalışmalar ele alınıp değerlendirilerek yeni stratejiler belirlenmiş,  ayrıca toplantıda Ahmet KALKAN'ın Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğüne Eğitim Şube Müdürü olarak naklen atanmasıyla boşalan genel mali sekterlik görevine yeni bir görevlendirme yapılmış ve bazı yönetim kurulu üyelerimizin görev alanları oy birliği ile yeniden belirlenmiştir.

Buna göre;

Genel Başkan Galip YILDIRIM, Genel Sekreter Mecit ERDOĞAN, Genel Mali Sekreter İbrahim Ethem ARIOĞLU, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Ahmet SEVEN, Genel Eğitim, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sekreteri Yaşar CANDAN, Genel Mevzuat ve Toplu Görüşme Sekreteri Osman AYDEMİR ve Genel Araştırma ve Dışilişkiler Sekreterliğine Ömer IŞIK görevlendirilmiştir.

Yeni Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizi ve eski genel mali sekreterimiz TMO Eğitim Şube Müdürü Ahmet KALKAN'ı tebrik eder yeni görevlerinde başarılar dileriz.

 

KÜLTÜR MEMUR-SEN

 

HABER 7 SON DAKİKA