7. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME KAZANIMIMIZ KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ YÖNERGESİ KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İLGİLİ BİRİMLERİNE GÖNDERİLDİ
Eklenme tarihi : 01.08.2024 17:59:55 - 870 Okunma

Genel Yetkili sendika Kültür Memur-Sen olarak, Kültür Sanat Hizmet Kolu çalışanlarımız adına onlarca kazanıma imza attığımız 6. ve 7. Dönem Toplu Sözleşmelerin en önemli hükümlerinden biri olan KORUYUCU GİYİM MALZEMESİ yönergesi ilgili birimlere gönderildi.

Hizmet kolumuzdaki Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bağlı ve İlgili Kuruluşlarının taşra teşkilatlarında görev yapan personele Koruyucu Giyim Malzemesi verilmesi kazanımımızın taşra teşkilatları uygulanmasına yönelik yönerge Bakanlık ilgili birimlerine gönderildi.

Bu yönergenin en önemli hususlarından biri de; (2022-2023) 6. Dönem Toplu Sözleşmesinde uygulanan listelerde adı olan ödenek ve belge eksikliği gibi nedenlerden alamayan personelin faydalanmasının önü açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı taşra teşkilatı personellerine verilecek listeler oluşturulduktan sonra Koruyucu Giyim Malzemesinin 2024-2025 yılları için ihale süreçleri tamamlanarak yıl için de verilecektir.

Bu yönergelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyor, kazanım üretmenin ve hayata geçirmenin bizim işimiz olduğu bir kez daha tescillenmiştir. Tüm kazanımlarımızı bizleri yetkili sendika yapan siz değerli üyelerimizden aldığımız güç ile gerçekleştirmekteyiz. Kazanımların üyelerimize, çalışanlarımıza, kurumlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA