ATATÜRK KÜLTÜR, DİL VE TARİH YÜKSEK KURUMU EKİM 2024 KURUM İDARİ KURULU (KİK) TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme tarihi : 16.10.2024 10:54:05 - 107 Okunma

Yeni Hizmet Binasında, Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu ve bünyesindeki kurumları kapsayan ilk toplantımız olan 2024 Ekim dönemi KİK Toplantısını KİK Başkanı Dr. Zeki Eraslan ile  Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci, Hamdi Usta ile Yasin Kılıç ile AYK İnsan Kaynakları D. Bşk. Dursun Şen, İdari İşler Müdürü Serap Şan Turgut'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Tasarruf Tedbirleri Genelgesi ile son verilen SERVİS HİZMETİNE yeniden kavuşmanın moral ve motivasyonu ile yeni kararlarımız ve önceki KİK kararlarımızın ve toplu sözleşme kazanımlarımızın uygulanması ve gündem tekliflerimiz üzerinde çok verimli bir toplantı yapıldı.

Kararlarımızın uygulanmasına gösterdikleri yakın ilgi ve hassasiyetleri nedeniyle Kurum Başkanımız BE Prof. Dr. Derya Örs ile diğer yöneticiler ve KİK Başkanımız ve üyelerine katkı ve destekleri için teşekkür ediyor, toplantılarımızın sonuçları üyelerimiz ve AYK çalışanları için hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Yeni hizmet binasının AYK ve bünyesindeki kurumlar ile çalışma arkadaşlarımız, ülkemiz için hayırlı hizmetlere vesile olmasını diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA