'BÖLGE EĞİTİM VE İSTİŞARE' TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme tarihi : 16.12.2014 15:24:03 - 5099 Okunma

Kültür Memur-Sen 2014 ‘’Eğitim ve İstişare’’ toplantıları 5 ayrı bölgede gerçekleşti. 81 ili kapsayan bu toplantılar sayesinde Kültür Memur-Sen’e üye olsun olmasın bütün kurum çalışanlarının sorunları ele alındı. Kültür sanat hizmet kolu çalışanları içinde hiç kimseyi ayırmaksızın çalışmalarını yürüten Kültür Memur-Sen 15 Mayıs 2014 tarihi itibariyle aldığı Genel Yetkinin hakkını fazlasıyla vermek için durmadan çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa, Erzurum, Ordu, Yalova ve Isparta’da yapılan Bölge Eğitim ve İstişare toplantılarını yürüten Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan yardımcıları Fahri Ekinci ve Mehmet Ali Yücekaya toplantılara katılan Kültür Memur-Sen il temsilcileri ile bir araya geldi.

Kültür Memur-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bölge Eğitim ve İstişare toplantılarının ilki 07-09 Kasım 2014 tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirildi. Toplantıya Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kilis, G. Antep,  K. Maraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Mardin, Diyarbakır, Batman, Şırnak, Siirt ve Hakkari Kültür Memur-Sen İl Temsilcileri katıldı.

urfa 1

DSC_0024

Bölge Eğitim ve İstişare Toplantılarının 2’incisi 14-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleştirildi. Kültür Memur-Sen Genel Başkanı ve Genel Başkan Yardımcılarının yer aldığı toplantıya, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Van, Bitlis, Muş, Bingöl, Tunceli, Erzincan, Bayburt ve Sivas Kültür Memur-Sen İl Temsilcileri katıldı.

erzurum 2

IMG-20150108-WA0017

Öte yandan gerçekleştirilen Eğitim ve İstişare Toplantılarının 3’üncüsü Ordu’da yapıldı. Toplantıya Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları, Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu, Çankırı, Sinop, Çorum, Amasya, Tokat, Samsun, Kayseri, Giresun, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Yozgat ve Kayseri Kültür Memur-Sen İl Temsilcileri katıldı.

yeni-ordu (1)

ordu (2)

Bölge Eğitim ve İstişare Toplantılarının 4’üncüsü Yalova’da gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, İstanbul, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Bolu ve Düzce Kültür Memur-Sen İl Temsilcileri katıldı.

yalova 4

yalova (2)

Bölge Eğitim ve İstişare Toplantılarının 5’incisi Isparta’da gerçekleştirildi. Toplantıya Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcıları, Ankara, İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Burdur, Antalya, Kütahya, Uşak, Manisa,Eskişehir, Konya, Aksaray, Karaman Isparta, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşhir ve Niğde Kültür Memur-Sen il temsilcileri katıldı.

sparta 5

sparta (1)

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Kültür Memur-Sen il temsilcilerine, üye çalışmaları sırasında çalışanlar ile daha yakın temas halinde olmalarını tavsiye etti. Yapılan bu toplantılar sayesinde hizmet kolu çalışanlarının sıkıntılarını ortadan kaldırmak için neler yapılması gerektiği hususlarında İl Temsilcilerine yol haritaları çizildi. Kültür Memur-Sen il temsilcilerine, kendilerinin sendikal faaliyetlerindeki etkinliği ve önemi ile eğitim programı hakkında bilgiler verildi.

Yapılan bu 5 ayrı toplantıya katılan tüm il temsilcilerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

KÜLTÜR MEMUR-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİMİ

HABER 7 SON DAKİKA