ERDOĞAN: BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ
Eklenme tarihi : 06.02.2015 19:58:08 - 2788 Okunma

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Başkent Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen 21.Genişletilmiş Başkanlar Toplantısına Katıldı. Toplantıda Memur-Sen ve bağlı sendikaların yönetimi,  Memur-Sen il temsilcileri ile istişareler yapıldı. İstişareler sonucunda Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu 7 Haziranda yapılacak olan genel seçimlerde AK Parti’de siyaset yapacağını açıkladı.  Gündoğdu’nun teşkilatlara hitaben yaptığı veda konuşması, salondakilere duygulu anlar yaşattı.

Toplantıda konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, “Devralacağımız bu bayrağı ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MMR_1746

 Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Gündoğdu, ‘Kültür Memur-Sen 11. Genel Yetkili sendika olmazsa, gözüm açık gider’ demişti. Biz de bu misyonu gerçekleştirerek 11. yetkili sendika olduk. Bu başarıda Genel Başkanımızın emeği çok büyüktür. Bunun için kendisine teşekkür ediyoruz. Üye sayımızı her yıl artırarak yolumuza devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu’ya, çıkacağı yeni yolda başarılar diliyor, hayırlı işlere imza atmasını temenni ediyoruz”

“YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE YOLUNDA ÇALIŞACAĞIM”

Daha sonra kürsüye gelerek bir konuşma yapan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu sendikal mücadeleyi, “Yunus'un deyimiyle; ‘Hamdık’ soylu mücadelenin neferliğiyle ve medeniyet değerlerinin yol göstericiliğiyle ‘Piştik.’ Milletimizin, dava arkadaşlarımızın, gönüldaşlarımızın, yol arkadaşlığı ve desteğiyle misyonunun hakkını veren, vizyonuyla da ufkunu büyüten özgürlükçü bir medeniyet hareketi inşa ettik” ifadeleri ile özetledi.

MMR_1852

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Gündoğdu, Sendikal mücadelede edindikleri birikimi Yeniden Büyük Türkiye hedefi doğrultusunda milletin ve dünya mazlumlarının hizmetine sunmak için siyasete adım attığını belirtti.

55555555555

 

Gündoğdu, “Şahsıma yapılan siyaset kulvarı davetini arkadaşlarımla, teşkilatımla ve desteğini her an yanımda hissettiğim ailemle istişare ederek Yeni ve Büyük Türkiye ideali adına bizim için yeni bir kulvar pozisyonundaki siyaset sahnesinde sorumluluk almaya karar verdim. Bu çerçevede ‘AK Parti’den şahsıma yapılan kurumsal teklifi kabul ederek sivil toplumdan sivil siyasete geçiş yapma kararı almış bulunmaktayım. 7 Haziran 2015’de gerçekleşecek 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için halen yürüttüğüm Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanlığı görevlerimden ayrılmak durumundayım. İstişare sonucunda alınan bu kararın milletimiz, ülkemiz ve dünya mazlumları için hayırlara vesile olmasını, hayırlı hizmetlere kapı aralamasını temenni ediyor, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'deki görevlerim süresince dostluktan öte bize kardeşliklerini gösteren büyük Memur-Sen ailesine teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini rica ediyorum” şeklinde konuştu.

IMG-20150207-WA0004

 

HABER 7 SON DAKİKA