ESAM GENEL BAŞKANI KUTAN’DAN MEMUR-SEN’E ZİYARET
Eklenme tarihi : 20.03.2019 10:05:06 - 1501 Okunma

ESAM Genel Başkanı M.Recai Kutan ve beraberindeki heyet Memur-Sen Genel Merkezi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kutan, Memur-Sen’in bugünlere gelmesinin bir iftihar tablosu olduğunu belirtti.

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (ESAM) Genel Başkanı M.Recai Kutan ve beraberindeki heyet, bağlı sendikaları ile tek çatı altında toplayan Memur-Sen’in yeni genel merkezini ziyaret etti. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı tebrik eden Kutan, Memur-Sen’in bağlı sendikalarla bir arada çalışmasının bereketi beraberinde getireceğini belirterek hayırlı olmasını temenni etti.

Kutan ile bir süre makamında görüşen Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kutan’a teşekkür etti. Kutan daha sonra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları ve sendika genel başkanlarıyla da bir araya geldi.

Yalçın: Memur-Sen’in Başarısının Kaynağı Kurulduğu Günlerdeki Gayret ve Umuttur

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Rahmetli Erbakan Hocanın yakın dostu Kutan’ın Memur-Sen’in kurulmasında emeği geçtiğini ifade ederek ziyaretin bu yönüyle de oldukça anlamlı olduğunu belirtti. Türkiye’nin en büyük emek hareketi olan Memur-Sen’in bugün 1 milyonu aşmasında ilk günkü umudun meyveleri olduğunu belirten Yalçın “Recai Bey rahmetli Erbakan’ın yakın dostu. Memur-Sen’in kurulmasında da emeği var. Bu nedenle bugünkü ziyaretten oldukça memnun olduk, kendilerine teşekkür ediyorum. Kurulduğu günlerde kendisine pek uzun ömür biçilmeyen, başarılı olacağına inanılmayan Memur-Sen bugün 1 milyonu aşkın üyesiyle Türkiye’nin en büyük emek hareketi ve ILO’da ilk kez bir memur konfederasyonu sıfatıyla emek kesimini temsil etme hakkını kazanan büyük bir kuruluş. Bu başarıda kurulduğu günlerdeki inanç ve azim var.” ifadelerini kullandı.

esamziyaret1

Memur-Sen’in Temsil Ettiği Misyonu Önemsiyoruz

ESAM Genel Başkanı M.Recai Kutan ise Memur-Sen’in bugün gelinen noktada Türkiye’nin en büyük emek hareketi olmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek “Memur-Sen, sendikacılıkta önemli işlere imza atmış bir kuruluş. Temsil ettiği değerler bakımından geldiği aşama çok önemli. Memur-Sen’in ülkemizin en büyük konfederasyonu olmasından dolayı ayrıca gurur duyuyoruz. Önümüzdeki yıllarda hem Türkiye’de hem mazlum coğrafyalarda, dünyada Memur-Sen’in savunduğu değerlerin hakim olacağına inanıyorum. Memur-Sen’in sendikal alana getirdiği duruş da ayrıca değerli. Sendikacılığı kavga zemininden çıkarmış ve hak merkezli bir zemine oturtmuştur. Bu nedenle yapılan çalışmaları kıymetli buluyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Günay Kaya ve Mehmet Emin Esen, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Eğitim Bir-Sen Başkan Vekili Latif Selvi, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Cemil Şentürk, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcıları Recai Karslı, Medeni Sevinç ve Ahmet Selim Kadıoğlu da hazır bulundu.

Ziyaretin sonunda hediye takdimi gerçekleştirildi.

HABER 7 SON DAKİKA