GENEL BAŞKAN MECİT ERDOĞAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ
Eklenme tarihi : 04.03.2019 20:42:33 - 1771 Okunma

Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Ömer Budak, Genel Bakan Yardımcıları Gürbüz İnaltekin ve Muzaffer Boskurt , Afad Sivil Savunma Daire Başkanı Sadi Ergin, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcıları Yılmaz Uzunöz ile Ramazan Çilali, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Daire Başkanları Usame Uluşan ve Hüseyin Murat Yücel  6. Olağan Genel Kurul da yeniden genel başkan seçilen ve yeni  genel merkezimize taşınmamız nedeniyle Mecit Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Genel Başkan Yardımcımız Fahri Ekinci ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İş Yeri Temsilcimiz Abdi Dölek’in dekatıldığı ziyaretlerde sendikal çalışmalar, kültür, sanat ve gündeme dair konularda görüşmeler yapıldı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Budak’a, Genel Bakan Yardımcıları İnaltekin ve Boskurt’a,  Afad Sivil Savunma Daire Başkanı Ergin’e, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcıları Uzunöz ile Çilali’ye, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Daire Başkanları Uluşan ve Yücel’e teşekkür ederiz.

DSC_0061

DSC_0074

HABER 7 SON DAKİKA