Genel Yetki Kültür Memur-Sen’de
Eklenme tarihi : 29.05.2015 15:42:54 - 3841 Okunma

Kültür ve Sanat Hizmet Kolu’nda ilkeli ve istikrarlı büyümesini devam ettiren Kültür Memur-Sen, üye tespit sonuçlarına göre 4956 üye sayısıyla ve 403 üye farkla 2. Kez ''Genel Yetkili Sendika'' oldu.

2003 öncesinde kültür ve sanat alanındaki sendikacılık anlayışı, genel anlamda sadece ücret sendikacılığına indirgenmişken, 22 Mayıs 2003’te kurulan Kültür Memur-Sen’le birlikte bu anlayış terk edilerek hizmet sendikacılığı ve değerler mücadelesi vurgusu ön plana çıkarılmıştır. Sendikamız yapıcı ve inşacı kimliğiyle sorunların parçası değil çözümün paydaşı olma yolunu seçmiş, birlikte yaşama kültürünü her zaman canlı tutmuş, ayrıştırıcı değil birleştirici tutum içinde olmuş ve ötekileştirmeden herkesi kucaklama politikasını benimsemiştir.

Sendikacılığı ''kavga zemininde rekabetten, rekabet zemininde hizmet'' sendikacılığına dönüştürme iddiası ve ısrarı ile çıkılan yolda ortaya konulan özveri, 4956 üye sayısıyla Kültür Memur-Sen’i zirveye taşımıştır. Değer merkezli, çözüm odaklı, özlük ve özgürlük temelli, sadece tenkit eden değil, teklif de üretebilen bir yaklaşımla sürdürülen hak arama mücadelesinde Kültür Memur-Sen, kendine gösterilen teveccühün altında kalmayıp zirvenin hakkını verme mücadelesi içerisinde olacaktır.

29 Mayıs 2015 tarihi itibariyle Kültür Memur-Sen’i ''Genel Yetkili Sendika'' yapan; Genel Başkan’dan Genel Merkez Yönetim Kurulu’na, Disiplin ve Denetleme kurullarımıza, İl, ilçe, kurum ve iş yeri temsilcilerine, Temsilcilik yönetimlerine, Kadınlar Komisyonlarımıza; kuruluşundan bugüne emek vermiş, çeşitli kademelerinde görev almış tüm yöneticilerimize, yönetim sorumluluğu taşırcasına sahiplenip katkı sunan isimsiz kahramanlarımıza ve bütün üyelerimize teşekkür ediyor; ''Genel Yetki''nin teşkilatımıza, üyemize, çalışma hayatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Genel Yetkiyle Hep Birlikte Nice Başarılı Yıllara…

sn

grafik1011

HABER 7 SON DAKİKA