KÜLTÜR MEMUR-SEN 7. DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TEKLİFLERİ KOMİSYON RAPORLARININ MÜZAKERE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme tarihi : 10.08.2023 20:47:56 - 635 Okunma

MÜZAKERELER DEVAM EDİYOR.

7. Dönem Toplu Sözleşme kapsamında hizmet kolları komisyon toplantıları sonucunda oluşturulan raporlarda yer alan maddelerin müzakere sürecine geçildi. Kültür ve Sanat Hizmet Koluna ilişkin tekliflerin müzakere toplantısına Kültür Memur-Sen Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci, Yasin Kılıç, sendikamız avukatı Ahmet Gök ve Memur-sen Mevzuat ve Toplu Sözleşme Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul katıldı.

7.dönemtoplusözleşme2 (4)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda yapılan toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik ve ilgili kurumların komisyon üyesi bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

7.dönemtoplusözleşme2 (5)

Toplantıda Kültür Memur-Sen heyeti adına Genel Başkanımız Mecit Erdoğan, kültür ve sanat hizmet koluna ilişkin tekliflerin sunumunu gerçekleştirerek, toplu sözleşme masasına taşıdığımız tekliflerin haklılığını ve gerekliliğini gerekçeleriyle birlikte açıkladı.

7.dönemtoplusözleşme2 (2)

Kültür Sanat Hizmet Kolu çalışanlarının mevcut sorunlarının çözülmesinin, mali ve sosyal haklarının geliştirilmesinin Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacağının görülmesi gerektiğini ifade eden Genel Başkanımız Erdoğan, toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede, Mücadelemiz, haklarımızı savunma ve diplomasi son ana kadar devam edecektir. Kamu İşveren Heyeti Kültür ve Sanat çalışanlarını yük değil, güç olarak görmeli. Milletimize hizmet eden Kültür ve Sanat çalışanlarımızın emeği karşılık bulmalı. Emeğin ve emekçinin toplu sözleşme masasından beklentisi karşılık bulmalıdır.” ifadelerini kullandı. 

Toplantıya katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı heyetlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. 

7.dönemtoplusözleşme2 (1)

HABER 7 SON DAKİKA