Kültür Memur-Sen Heyetinden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık’ a Ziyaret
Eklenme tarihi : 05.01.2017 23:01:04 - 1811 Okunma

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci, Nihat Nurbaki ve Ahmet YiğitoğluSosyal Politikalardan Sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez binasında gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Erdoğan ve yönetim üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık’ a, kültür, turizm ve sanat çalışanlarının mevcut hakları ve sendikamızın yoğun çaba ve çalışmaları aracılığıyla edindirdikleri kazanımları hakkında bilgi verdi. Çalışanlar için daha birçok kazanımın hayata geçirileceğini ve çalışanların haklarının iyileştirilmesi için yoğun çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Genel Başkan Erdoğan, sendikamızın vaatlerinin birer birer yerine getirildiğini aktardı. Ayrıca ziyarette, gündeme ilişkin konularda da değerlendirmelerde bulunuldu.

DSC_0316_6

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Çalık, Kültür Memur-Sen heyetine teşekkürlerini sundu. Genel Başkan Erdoğan ve yönetim üyeleri de samimi karşılamalarından dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık’ a teşekkür ederek ziyareti sonlandırdılar.

HABER 7 SON DAKİKA