Kültür Memur-Sen İstişare Toplantısı Büyük Türkiye Buluşması Kapsamında Antalya'da Gerçekleştirildi
Eklenme tarihi : 27.03.2017 15:43:37 - 1604 Okunma

Memur-Sen Konfederasyonu tarafından Antalya Starlight Otel'de düzenlenen 5. Büyük Türkiye Buluşması kapsamında Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci, İdris Serçe, Nihat Nurbaki, Ahmet Yiğitoğlu, Kadınlar Komisyonu Başkanımız Rahmet Ersoy ve sendikamızın 81 İl temsilcisinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

DSC_0641

Toplantıda konuşan Genel Başkan Mecit Erdoğan, "Önümüzde bir referandum süreci var. Biz bugüne kadar nasıl ki bu ülkeyi özgürleştirecek, prangalarından kurtaracak çalışmalara destek verdiysek bugün de referanduma sunulan anayasa değişikliğine aynı kararlılıkla destek olacağız" dedi.

İl temsilcilerinin talep ve önerilerini dile getirdiği toplantıda, istişarelerde bulunularak çözüm yolları ve süreçle ilgili fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Referandum süreci işlerken diğer yandan da Kültür Memur-Sen ailesine katılımların gerçkleştirilmesi için çaba harcanılmadık ve ter akıtılmadık yer bırakılmayacağını söyleyen Erdoğan, bu aileye katılımın tüm hizmet kolu çalışanları için gerçek kazanımlarla buluşmanın yolu olduğunu vurguladı.

DSC_0712

HABER 7 SON DAKİKA