Kültür Memur-Sen’den Gündoğdu’ya Ziyaret
Eklenme tarihi : 05.02.2016 16:37:09 - 2031 Okunma

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ile Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci, Mehmet Ali Yücekaya, Nihat Nurbaki, 26. Dönem Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ahmet Gündoğdu'yu makamında ziyaret etti.

Ziyarette yeniden milletvekili seçilen Gündoğdu'ya başarı dileklerini ileten Erdoğan, ''Memur-Sen Genel Başkanıyken çok önemli başarılara imza attınız. Sivil toplum hayatınızdaki bu başarılarınızın sivil siyasette de devam edeceğine inanıyor, seçilmiş olduğunuz bu yeni görevinizin vatanımız ve milletimizin için hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.  Erdoğan, Memur-Sen Onursal Genel Başkanı Gündoğdu ile artık farklı kulvarlarda olsalar da amaç ve davalarının aynı  olduğunu söyleyerek, ''Yeni Büyük Türkiye'nin inşaasında var gücünüzle çalışacağınıza inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Milletvekili Gündoğdu ise Memur-Sen ve Kültür Memur-Sen'in kamu görevlileri başta olmak üzere ülkemiz, milletimiz, kültürümüz ve medeniyet değerlerimiz ile dünya mazlumları adına önemli görevler üstlendiğini söyledi. Bundan sonra da bu misyonun süreceğine olan inancını vurgulayan Gündoğdu, sorunların çözümünde ve ilgili platformlara taşınmasında her zaman üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti. 

Ziyaretin sonunda Gündoğdu, Kültür Memur-Sen Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

5şubathaber2

HABER 7 SON DAKİKA