KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ÖZGÜL ÖZKAN YAVUZ’A ZİYARET
Eklenme tarihi : 22.01.2021 10:09:51 - 1173 Okunma

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanat kurumlarımızın bağlı olduğu Bakan Yardımcımız Sn. Özgül Özkan Yavuz'u Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcımız Fahri Ekinci ziyarette bulundular.

Ziyarette,  sanat kurumlarımızda çalışan sözleşmeli sanatçılar ve personelin özlük, mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi, boş sanatçı kadro ve pozisyonları için sınav açılması, kurumlara idari personel takviyesi yapılması, sözleşmeli statüde istihdam edilen ve 1 yıldan az çalışan personele yıllık sözleşme yapılması, ikramiye, maaşlarının peşin ödenmesi, kıdem tazminatı ve benzeri sorunlarının çözümü ile Devlet Opera Balesi ve Devlet Tiyatroları genel müdürlüklerinde çalışan sanat teknik personelinin ek gösterge, atölye şefliği ve diğer özlük sorunlarının çözümüne dair sunulan dosya üzerinde istişareler yapıldı.

zgülözkanyazuz2021

Sn. Bakan Yardımcımız, taleplerimizden biri olan boş bulunan sözleşmeli sanatçı pozisyonları için önümüzdeki günlerde sınav yapılması için çalışmalar yürütmekte olduklarını ifade ettiler.

Sn. Bakan Yardımcımıza Memur-Sen kurucu Genel Başkanımız Merhum Mehmet Akif İnan hocamızın eserlerinden oluşan Mehmet Akif İnan Külliyatı takdimimizden ayrıca mütehassıs oldular.

Çok verimli bir toplantı olması, gündeme getirdiğimiz konulara yakın ilgileri, sıcak ve samimi ev sahipliği için Sn.Bakan Yardımcımız Özkan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

HABER 7 SON DAKİKA