Kültür ve Turizm Bakanımıza Hayırlı Olsun Ziyareti
Eklenme tarihi : 08.08.2017 21:30:10 - 2166 Okunma

Kültür bakanlığında gerçekleşen ziyarette konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, Bakan Kurtulmuş’ a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, başarılar diledi. Erdoğan, Kültür ve Sanat Hizmet Kolu çalışanlarının sıkıntı ve taleplerini Bakan Kurtulmuş’a ileterek çözümleri konusunda destek istedi.

Kültür Memur-Sen’in Toplu Sözleşmede Kültür ve Sanat Hizmet Kolunda Genel Yetkili Sendika olarak temsil ettiğini belirten Genel Başkan Mecit Erdoğan, “Toplu sözleşme tekliflerimizi sahada yaptığımız araştırmalar ve hizmet kolumuzdaki kamu görevlilerinin talepleri doğrultusunda oluşturduk. Masaya taşıdığımız tekliflerin tamamı çalışanların sıkıntılarının yansımasıdır. Bizim tekliflerimiz, çözümünü beklediğimiz makul taleplerdir. Sayın Bakanımız Numan Kurtulmuş’unda bu konuda bizlere desteğini bekliyoruz. Sayın Bakanımızın da desteğiyle Kültür ve Sanat hizmet kolu çalışanlarının bu toplu sözleşmede yüzlerini güldüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Nmn krtlms  (1)    

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ise Bakan Numan Kurtulmuş’a yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Kurtulmuş, Memur-Sen heyetine teşekkür etti.

Yalçın, ziyaret sonunda “Memur-Sen’e Davet Tercih Evet Buluşmaları” ve “15 Temmuz: Küresel İşgale Destansı Direniş” albümlerini Bakan Kurtulmuş’a hediye etti.

kurtulmus1

HABER 7 SON DAKİKA