KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCISI BATUHAM MUMCU’YA ZİYARET
Eklenme tarihi : 26.08.2024 18:02:44 - 237 Okunma

Genel Başkanımız Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcılarımız Ahmet Yiğitoğlu, Fahri Ekinci, Hamdi Usta ve Yasin Kılıç Kültür Ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sn. Dr. Batuhan Mumcu’ya ziyaret de bulundular.

Ziyaret de; Kültür ve Sanat Akademisi Kurulması,  KİK toplantıları daha aktif hale getirilmesi,  alınan kararların uygulanması, Koruyucu Giyim Malzemesi’nin uygulaması, DÖSİMM’li THS Uzmanlara toplu sözleşme ile ödenecek olan 10 puanlık Ek Ödeme verilerek mağduriyetlerinin giderilmesi, Sanat Tarihçi kadrosu tahsisi, Turizm Araştırmacısı kadrosu tahsisi, Restoratör-Restoratör ve Konservatör- kadrosu ile değiştirilmesi, DÖSİMM’li Sanatçılar, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarında yedeklerin atanması, Görevde Yükselme Sınavı GYS ve Unvan Değişikliği UDS Sınavları Kurumlarımızda en geç iki yılda bir olmak üzere Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavlarını yapılması, Sınavlarda mülakatın kaldırılması, Kazananların atamaları tercih ve puan yöntemi esas alınarak gerektiğinde becayiş imkanı da verilerek yapılması,  Kazananların atamasında aile bütünlüğü ve sağlık mazeretleri mutlaka dikkate alınmalı, Bakanlık ve bağlı ve ilgili kuruluşlarının önemli sorunlarından olan Kreş sorununa kalıcı çözüm bulunması, Yeni Personel istihdamı, Kurum içi Kariyer Uzmanı gibi önemli konularda istişareler gerçekleştirildi. Genel Başkanımız Erdoğan, çözüm bekleyen konuları ihtiva eden dosyası Sn. Dr. Batuhan Mumcu’ya sundular.

Bakan Yardımcımız Sn. Mumcu’ya samimi ev sahipliği ve konulara ilgileri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

batuhanmumcuziyart

HABER 7 SON DAKİKA