KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ÖZEL ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Eklenme tarihi : 23.02.2018 09:25:56 - 1271 Okunma

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde düzenlenen Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Sanat Özel Ödülü Törenine Genel Başkanımız Mecit Erdoğan’a Genel Başkan Yardımcılarımız Fahri Ekinci, Ahmet Yiğitoğlu ile Elazığ İl Temsilcimiz Olcay Burhan, Bursa İl Temsilcimiz İsmail Kaya ve Sivas İl Temsilcimiz Murat Karakuzu’da eşlik ettiler.

Türk tarihi, edebiyatı, dili, plastik sanatları, mimarlık, arkeoloji, müzik ve sahne sanatlarının yanı sıra halkbilim, tiyatro, opera, bale, sanat tarihi, fotoğrafçılık, sinema ve kütüphanecilik alanlarında bugüne kadar çok sayıda isim ve kuruluşun ödüllendirildiği Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödüllerine 2017 yılında layık görülen isimlere ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Konferans Salonunda takdim edilen ödülleri mûsikî alanında Cüneyt Kosal, sinema alanında Safâ Önal, sanat tarihi alanında Prof. Dr. Nurhan Atasoy, tasavvuf tarihi alanında Prof. Dr. Süleyman Uludağ ve kültür, sanat kurumu olarak da Baksı Müzesi aldı.

Ödül alan kültür ve sanat adamlarımız ile kurumumuzu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.c.başkanlığı237304,11jpg

HABER 7 SON DAKİKA