Memur-Sen Kadınlar Komisyonu'ndan Kültür Memur-Sen'e Ziyaret
Eklenme tarihi : 17.02.2017 17:00:49 - 1775 Okunma

Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Habibe Öçal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Betül Cineviz ve Belgin Hancıoğlu, Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden seçilerek istikrarı koruyan Genel Başkan Mecit Erdoğan’a ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar dilediler.

Kültür Memur-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, sendikal çalışmalar ve gündeme dair konularda istişarelerde bulunuldu. Çalışma hayatındaki kadınların temsili açısından, Kadınlar Komisyonu’nun önemine değinen Genel Başkan Erdoğan “Kadın çalışanların, çalışma hayatındaki sorunlarının giderilmesi ve daha iyi haklara kavuşabilmeleri için, Kadınlar Komisyonu, büyük bir vazifeyi üstleniyor” ifadelerini kullandı.

Sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı Genel Başkan Erdoğan’a ve yönetim üyelerine teşekkür eden, Öçal, Cineviz ve Hancıoğlu, yeni yönetim süreci için tekrar başarılar dilediler. Genel Başkan Erdoğan da nazik ziyaretlerinden dolayı Habibe Öçal, Betül Cineviz ve Belgin Hancıoğlu'na teşekkür etti. Ziyarette Genel Başkan Yardımcıları Fahri EkinciNihat Nurbaki ve Ankara İşyeri Temsilcimiz Rahmet Ersoy da hazır bulundu.

DSC_0005

HABER 7 SON DAKİKA