'Memur-Sen'e Davet Tercih Evet' Buluşması Karaman'da Büyük Coşkuyla Gerçekleştirildi
Eklenme tarihi : 11.03.2017 20:57:20 - 1508 Okunma

Memur-Sen tarafından ülke genelinde başlatılan 'Memur-Sen’e Davet Tercih Evet' buluşması Karaman ve Ermenek'te gerçekleştirildi. Buluşmalara Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcıları Fahri Ekinci ve Ahmet Yiğitoğlu, Karaman Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ve Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker katıldı.

Erdoğan: Türkiye’nin En Ücra Noktalarına Kadar Örgütlüyüz

Programda konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan, "Her kurumda her kuruluşta varız. Türkiye’nin en ücra noktalarına kadar örgütlüyüz. Dünyanın neresinde inleyen bir yürek varsa oraya insanlık taşıyoruz.Kazanımların mimarı, sosyal devrimlerin öncüsü, mazlumların hamisi ve Büyük Türkiye idealinin sözcüsü olarak kamu görevlilerinin, milletimizin, Türkiye’nin ve mazlumların konfederasyonu olduk. Daha özgür ve güçlü bir Türkiye, daha adil bir dünya için Memur-Sen’i daha da büyütmeliyiz. Sendikaların üye sayılarının güncelleneceği 15 Mayısa kadar hedefimiz 1 Milyon 111 bin 111 üyeye ulaşmaktır" diye konuştu.

Esen: Hâkim Millet, Adil Devlet, Tercihimiz 'Evet'

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen ise, "Memur-Sen’liler bizi biz yapan değerlerin yaşayıcısı, yaşatıcısı ve sözcüsü, çağın erdemliler hareketinin tutarlı, kararlı ve vakarlı öncüsüdür. Hak diyerek yola çıktık. Hakk’a sığınarak şükür yoldan çıkmadık. Bugün yine yollardayız. Yeni Türkiye için sorumluluk alıyor, vesayet düzeninin millete vurduğu prangaları birlikte kırmak için 'Evet' diyoruz. Hâkim millet, adil devlet, tercihimiz 'Evet' diyoruz" dedi. "Evet derken “Dünya beşten büyüktür” iradesine sahip çıkıyoruz" diyen Esen, "Mazluma el uzatan güçlü Türkiye ideali için çalışıyoruz. Bu ülkenin bağımsızlığına halel getirecek her ne varsa karşı duruyoruz. Dün toprak olarak bizimle olan ve fakat bugün dahi gönlümüzde capcanlı yaşayan iklimlere bu iradeyle sesleniyoruz. Çünkü biz; sendikacılıkta yerli ve milli ses, evrensel mücadeleye yeni bir nefesiz" şeklinde konuştu.

Özdemir: İstikrar Sürsün İstiyoruz

Karaman Memur-Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir ise, "Büyük Memur-Sen ailesi olarak, kazanımlarımızın geriye gitmemesi, yeni kazanımların üretilmesi ve bunların anayasal teminat altına alınması için yeniden istikrar sürsün diyoruz. Vesayeti sonlandırmada aktif rol alıyor, sahada geleceğimize sahip çıkıyoruz. Sivilleşme, özgürleşme ve demokratikleşme sürecine katkı sunan, medeniyet değerlerimize sahip çıkan ve inşa yolculuğu başlatan Büyük Memur-Sen ailesinin mensubu olmak noktasında Allah’a ne kadar hamdetsek azdır" dedi.

Şeker: Söz de Karar da Milletindir

Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker de konuşmasında Memur-Sen'in demokratikleşme yolculuğuna destek veren en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, Büyük memur-Sen ailesine teşekkür etti. Konuşmasında halk oylaması sürecine değinen Şeker, "Şimdi söz de karar da milletin. Millet "Evet" diyecek, yeni Türkiye'nin önünü açacak" dedi.

IMG-20170311-WA0014

HABER 7 SON DAKİKA