'Memur-Sen'e Davet Tercihimiz Evet' Toplantısı Hatay'da Gerçekleştirildi
Eklenme tarihi : 26.02.2017 15:34:25 - 1598 Okunma

Memur-Sen’e Davet Tercihimiz Evet buluşmasının Hatay ve İskenderun ayağı Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcısı Fahri Ekinci, Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, sendikaların şube başkanları, ilçe temsilcileri ve il müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının sonunda Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen'e ve Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan'a plaket takdim etti.

DSC_0157

Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan Hatay’da yaptığı konuşmada “Türkiye’nin ve bölgenin en büyük emek hareketi, kamu görevlilerinin yetkili konfederasyonu Memur-Sen olarak her kurumda her kuruluşta varız. Hamd ediyoruz, şükrediyoruz. Türkiye’nin en ücra noktalarına kadar nefes alıp veren örgütlü bir teşkilatız. Dünyanın neresinde inleyen bir yürek varsa oraya insanlık taşıyoruz” dedi.

Mücadelenin sadece emek ve ekmek olmadığını, aynı zamanda ülkeyi özgürleştirme, rafa kaldırılmış özgürlükleri yeniden kazanma ve vesayet sistemini ortadan kaldırmak olduğunu belirten Kültür Memur-Sen Başkanı Erdoğan, “Önümüzde bir referandum süreci var. Biz bugüne kadar nasıl ki bu ülkeyi özgürleştirecek, prangalarından kurtaracak çalışmalara destek verdiysek bugün de referanduma sunulan anayasa değişikliğine aynı kararlılıkla destek olacağız” ifadelerini kullandı.

DSC_0139_2

Urhan: Bu Onurlu Yolda Bizde Varız

Memur-Sen Hatay İl Başkanı Hasan Urhan, toplantı da yaptığı konuşmada, “Çok daha zor günlerden bugünlere geldik. Türkiye genelindeki Memur-Sen coşkusuyla Hatay’dan 16 bin üye ile bu onurlu yolda bizde varız” dedi. Şimdiye kadar duruşumuzdan asla sapmadık diye konuşan Urhan, “Memur-Sen olarak tarihi sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Ülkenin geleceğine dair yatırımımızı 16 Nisan’da yapmış olacağız” ifadelerini kullandı.

DSC_0223

Esen: Mücadelemiz Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye

Bütün mücadelenin temelinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye ve Adil bir dünya olduğunu vurgulayan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, “Direnişin yoğurduğu maziden aldığımız güvenle, yeni ufukların haberini vermek için saflarımızı daha da sıklaştırdık. Ufkumuz, yeniden büyük ve güçlü Türkiye ve Adil bir dünyadır” diye konuştu. Esen sözlerinin devamında “Bu topraklarda Dünya Beşten Büyüktür diyebilecek yiğitler var. İşte bunları göz önüne alarak durum tespiti yaparsak, neden Türkiye’yle uğraşıldığını, Türkiye’nin neden hedef alındığını anlarız” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Esen konuşmasının sonunda, “Hızlı karar verme, demokratik denetim zeminlerini güçlendirme fırsat ve imkânları üreten hükümler barındıran Anayasa değişikliği paketine dair Tercih Evet diyoruz” dedi.

Buluşmalarda, memleketi olması hasebiyle Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Burgaç da yer aldı. Burgaç, toplantıda açılış konuşmasını yaptı.

DSC_0380

DSC_0130

DSC_0093

DSC_0338

DSC_0501

HABER 7 SON DAKİKA